Despre Noi

Gunther Wood va ofera servicii complete pentru constructia de centrale fotovoltaice.

Pe constructii existente sau structuri speciale, la inaltime sau la nivelul solului, utilizand componente de inalta calitate din lemn, aluminiu sau otel si colaborand cu parteneri strategici, va punem la dispozitie experienta si competentele noastre in implementarea proiectelor ce va vor aduce beneficii sustenabile pe termen lung, avand ca sursa cea mai curata forma de producere a energiei electrice – panourile fotovoltaice.

Avem in portofoliu lucrari de renume, realizate in Germania, Franta, Belgia si Elvetia, ce insumeaza peste 300 MW, pe langa care avem in desfasurare proiecte de 20 MW.

Expertiza noastra, astfel dobandita, reprezinta unul din punctele forte care ne recomanda pentru servicii complete in proiectarea, constructia si instalarea centralelor fotovoltaice.

Sistemele bine gandite si utilizarea materialelor de inalta calitate, confera proiectelor pe care le realizam o durabilitate mare in timp. Experienta dobandita si profesionalismul care ne caracterizeaza, garanteaza proiectelor noastre rapiditate in desfasurare, in cele mai variate conditii. Toate acestea va asigura costuri reduse si beneficii durabile.